Kutulmuşoğlu Ortaokulu
SELEKUTU KÖYÜ KURTULMUŞOĞLU KÜME EVLERİ KURTULMUOGLU ILKOKULU BLOK NO 79 MALAZGİRT / MUŞ

VİZYON

Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven nesiller yetiştirmek.

MİSYON

Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

DERSE BAŞLAMA SAATİ:07.00 DERS BİTİŞ SAATİ:12.40

SOBA

Servis Bilgisi

Öğretmenlerimiz, ilçe merkezinde ikamet etmekte olup ulaşımı ticari taksi yani servis ile sağlamaktadırlar.

İLÇEYE 17 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

Malazgirt, MUŞ ilinin en büyük ilçesi olup il merkezine 135 km uzaklıktadır. Kurtulmuşoğlu Köyü ise ilçe merkezine ise 17 km mesafededir. Toplam 373 nüfuslu bir köy olup halkın geçim kaynağı hayvancılıktır. Köyümüzde lojman bulunmamaktadır.